ΕΣΠΑ Πάτρα

Openmind Consulting

(Εταιρία πιστοποιημένη με ISO 9001:2015)

Openmind Consulting Συμβουλευτική Eπιχειρήσεων και Oργανισμών εξειδικευμένη στην μελέτη και εκπόνηση αναπτυξιακών και επιδοτούμενων προγραμμάτων για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων.

Επίσης εξειδικεύεται στον έλεγχο και την πιστοποίηση των επενδυτικών έργων επιχειρήσεων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ για λογαριασμό δημόσιων φορέων και τραπεζών και μεγάλων εταιριών όπως της Eurobank, Ευρωσύμβουλοι ΑΕ κα. Τέλος σε συνεργασία με την Eurobank  αποτελεί μονάδα στεγαστικής πίστης με Online πρόσβαση στο σύστημα της τράπεζας για την έκδοση δανείων ιδιωτών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣTEΛEYTAIA ΝΕΑ

Νέο ΕΣΠΑ για την Περ. Πελοποννήσου
Αναμενόμενα ΕΣΠΑ Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ Τελευταία Νέα

Νέο ΕΣΠΑ για την Περ. Πελοποννήσου

Για Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας. (Αναμένεται)

ΕΣΠΑ “Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα”
Ενεργά ΕΣΠΑ Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ Τελευταία Νέα

ΕΣΠΑ “Εξωστρεφής Επιχειρηματικότητα”

NEO πρόγραμμα για υφιστάμενες στη Δυτική Μακεδονία. (Ενεργό)

Πιστοποίηση “Covid Shield” TÜV AUSTRIA
Τελευταία Νέα Υπηρεσίες

Πιστοποίηση “Covid Shield” TÜV AUSTRIA

Κερδίστε την Εμπιστοσύνη των πελατών σας. Online Αίτηση.

Ενεργά Προγράμματα Leader

Αρχίζουν οι αιτήσεις στη δράση Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2020-2021-Εγκρίθηκαν σε χρόνο ρεκόρ μέτρα στήριξης για την Ελλάδα στο πλαίσιο της πολιτικής συνοχής-Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων - Ψηφιακό μάρκετινγκ-Επέκταση της Γραμμής 3 Χαϊδάρι – Πειραιάς με τη λειτουργία των σταθμών «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» με τη συγχρηματοδότηση ...-Ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση και τις δεξιότητες - Νέα πλατφόρμα Europass-Μέτρα βελτίωσης του Προσωρινού Πλαισίου για την περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων-Χορήγηση υποτροφιών σε προπτυχιακούς φοιτητές της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. από χαμηλές εισοδηματικές τάξεις-Σε λειτουργία το συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο της διπλής σιδηροδρομικής σύνδεσης Κιάτο - Διακοφτό -Αίγιο-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ)