Openmind Consulting
Ενεργα ΕΣΠΑ
  • AΡΧΙΚΗ
  • NEA
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • Πιστοποίηση Covid Shield
    • Επιχορηγούμενα Προγράμματα
    • Business Plan
    • Marketing Plan
    • Corporate Id
    • Online Marketing
  • ΕΣΠΑ
    • Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027
    • 1. Ενεργά ΕΣΠΑ
      • Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων & Υπηρεσιών
    • 2. Αναμενόμενα ΕΣΠΑ
      • Αναβάθμιση Υφιστάμενων
      • Νεοφυής Επιχειρηματικότητα
      • Τουριστικές Επιχειρήσεις
      • Νέο Εξοικονομώ
  • Αναπτυξιακός 2022
    • Μεταποίηση – Εφοδιαστική αλυσίδα
  • ΔΑΝΕΙΑ
    • Στεγαστικά Δάνεια
    • Επισκευαστικά Δάνεια
    • Πράσινα Δάνεια
    • Προσωπικό Δάνειο
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Leader Νομού Μεσσηνίας

Leader Νομού Μεσσηνίας

9 Μαΐου 2019 openmind

Ιδιωτικά έργα για τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης στο Νομό Μεσσηνίας μέσω του LEADER.

Κατάσταση Προγράμματος

Ανενεργό

Επιχορηγούμενο Ύψος Επένδυσης

Επενδύσεις έως €600.000

Ποσοστό Επιδότησης

50% – 100% του Προϋπολογισμού

Υποβολές Αιτήσεων

7/5/2019 έως 23/8/2019
Δείτε εδώ την περίληψη της Πρόσκλησης

Βασικός στόχος του Υπομέτρου,  είναι ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν επιχειρηματικό χαρακτήρα και συμβάλουν στην ανάπτυξη του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας.

Υποδράση 19.2.1.1 Μεταφορά Γνώσεων & ενημέρωσης στο γεωργικό και το δασικό τομέα Η υποδράση αφορά σε μεταφορά γνώσεων και ενημέρωσης με στόχο την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και την προαγωγή των διαδικασιών εκσυγχρονισμού. Στόχος είναι η εκπαίδευση ωφελούμενων που είναι κάτοχοι γεωργικής γης ή εργαζόμενοι σε αγροτικές ή δασικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, με την εν λόγω δράση λαμβάνεται πρόνοια ώστε να υποστηριχθούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (άτομα με αναπηρία, πρώην χρήστες ουσιών, άστεγοι, κ.λπ.), σχετικά με την απόκτηση δεξιοτήτων και την κατάρτιση τους σε παραγωγικούς τομείς της σε επαγγελματικές δραστηριότητες για την ήπια κοινωνική ένταξή τους
Υποδράση 19.2.3.1 Οριζόντια εφαρμογή μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής. Αφορά στην υλοποίηση πράξεων, και πιο συγκεκριμένα την ίδρυση ή και εκσυγχρονισμό μεταποιητικών μονάδων (πρώτη μεταποίηση), σε επιλέξιμους κλάδους της αγροτικής παραγωγής, με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν. Αναφέρονται ενδεικτικά οι τομείς προϊόντων που μπορούν να ενισχυθούν:

  1. Κρέας – πουλερικά – κουνέλια (όπως σφαγεία βοοειδών, πτηνοσφαγεία, χοιρινών, αιγοπροβάτων, παραγωγή κρεατοσκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας, αλλαντικών, μονάδες δημιουργίας ζωικών υποπροϊόντων)
  2. Ξύδι (π.χ. παραγωγή ξυδιού από οίνο, από φρούτα και άλλες γεωργικές πρώτες ύλες)
  3. Γάλα (όπως επεξεργασία γάλακτος, παραγωγή προϊόντων γάλακτος, τυρί, γιαούρτη)
  4. Αυγά (όπως τυποποίηση συσκευασία αυγών, παραγωγή νέων προϊόντων)
  5. Διάφορα Ζώα (όπως Μέλι – Σηροτροφία – σαλιγκάρια)
  6. Ζωοτροφές (όπως παραγωγή μιγμάτων ζωοτροφών για οικόσιτα και γουνοφόρα ζώα)
  7. Δημητριακά (όπως παραγωγή αλεύρων, ξήρανση δημητριακών)
  8. Ελαιούχα Προϊόντα (όπως ίδρυση και εκσυγχρονισμός τυποποιητηρίων βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου, εκσυγχρονισμός ελαιοτριβείων – εξαιρούνται οι ιδρύσεις ελαιοτριβείων)
    Οίνος (μεταποίηση και εμπορία, χώροι γευσιγνωσίας ως χώροι προώθησης)
  9. Οπωροκηπευτικά (όλα συμπεριλαμβανομένων των φραγκόσυκων)
  10. Άνθη (όπως τυποποίηση και εμπορία ανθέων)
  11. Φαρμακευτικά και Αρωματικά Φυτά

Υποδράση 19.2.2.2 Ενίσχυση επενδύσεων στην μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα μη γεωργικό προϊόν για την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής. Αφορά στην υλοποίηση πράξεων, και πιο συγκεκριμένα την ίδρυση ή και εκσυγχρονισμό μεταποιητικών μονάδων (πρώτη μεταποίηση), σε επιλέξιμους κλάδους της αγροτικής παραγωγής, με αποτέλεσμα μη γεωργικό προϊόν. Αναφέρονται ενδεικτικά οι τομείς προϊόντων που μπορούν να ενισχυθούν:

  1. Επεξεργασία καπνού για παραγωγή πούρων ή σιγαρίλος
  2. Ζυθοποιία
  3. Επεξεργασία προϊόντων κυψέλης (όπως γύρη, πρόπολη, βασιλικός πολτός)
  4. Μονάδες παραγωγής αιθέριων ελαίων
  5. Μονάδες πυρηνελαιουργείων
  6. Μονάδες παραγωγής αποσταγμάτων από οπωροκηπευτικά ή αμπελοοϊνικής προέλευσης (απόσταγμα οίνου και απόσταγμα στεμφύλων σταφυλής)
  7. Μονάδες παραγωγής γεωργικών προϊόντων για την παραγωγή προϊόντων κοσμετολογίας και διατροφής
  8. Μονάδες παραγωγής εμπορίας και συσκευασίας προϊόντων θρέψης φυτών (όπως λιπάσματα, εδαφοβελτωτικά, υποστρώματα, βοηθητικά ανάπτυξης φυτών)
  9. Μονάδες παραγωγής πυτιάς και συμπυκνωμάτων αυτής.
  10. Αξιοποίηση παραπροϊόντων (όπως μονάδες αξιοποίησης υπολειμμάτων για παραγωγή λιπασμάτων ή ζωοτροφών)
  11. Βαμβάκι και λοιπές κλωστικές ίνες

Υποδράση 19.2.3.3 Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής Ενδεικτικά αναφέρονται δραστηριότητες που ενισχύονται και αφορούν ίδρυση/δημιουργία και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων επιχειρήσεων στους τομείς:

  • Μορφές τουριστικών καταλυμάτων όπως προσδιορίζονται στην ΚΥΑ 2986/ΦΕΚ 3885 Β΄/02.12.2016 (Ξενοδοχεία 5,4,3 αστέρων, Οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια – διαμερίσματα 4 & 3 «κλειδιών», ξενοδοχειακά καταλύματα εντός παραδοσιακών ή διατηρητέων κτισμάτων)
  • Εστίαση και αναψυχή (εστιατόρια, ταβέρνες, καφενεία, αναψυκτήρια κλπ)
  • Χώροι αναψυχής μέσα στους παραγωγικούς χώρους (βιωματικός τουρισμός, οινοτουρισμός, επισκέψιμα αγροκτήματα)
  • Εναλλακτικές μορφές τουρισμού, (καταδυτικός τουρισμός , ποδηλατικός κλπ), ταξιδιωτικά γραφεία Υποδράση 19.2.3.4 Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στους τομείς της βιοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών μετά την 1η μεταποίηση, και του εμπορίου με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής

Ενδεικτικά αναφέρονται δραστηριότητες που ενισχύονται και αφορούν ίδρυση/δημιουργία και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων επιχειρήσεων στους τομείς:

    • Δραστηριότητες εμπορίας και ειδών μετά την 1η μεταποίηση προς μη γεωργικά προϊόντα (μη τρόφιμα), χειροτεχνεία, μικρές βιοτεχνίες (όπως κατασκευή προϊόντων κλωστοϋφαντουργικής, ένδυσης, από δέρμα, ξύλο, καλαθοποιίας, παραγωγή σαπουνιών, κεραμικών, επίπλων, κοσμημάτων, παιχνιδιών κ.λπ.)
    • Δραστηριότητες πολύ μικρών επιχειρήσεων εμπορίου που εξυπηρετούν την τοπική οικονομία και καθημερινές ανάγκες κατοίκων (όπως παντοπωλεία κ.λπ.)
    • Δραστηριότητες παραγωγής ειδών τροφίμων μετά την 1η μεταποίηση (αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, ζυμαρικά, ποτά κλπ)

Υποδράση 19.2.3.5 Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού (παιδικοί σταθμοί, χώροι αθλητισμού, πολιτιστικά κέντρα, κλπ) με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής. Ενδεικτικά αναφέρονται δραστηριότητες που ενισχύονται και αφορούν ίδρυση/δημιουργία και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων επιχειρήσεων στους τομείς:

  • Παροχή επιστημονικών, τεχνικών, κοινωνικών υπηρεσιών που εξυπηρετούν την τοπική οικονομία και καθημερινές ανάγκες κατοίκων (όπως υπηρεσίες γεωτεχνικών, λογιστών, αρχιτεκτόνων, κτηνιάτρων, ξενόγλωσση ή άλλη ειδική εκπαίδευση, ιατρικές υπηρεσίες, φύλαξη μικρών παιδιών, επαγγελματικά εργαστήρια κ.λπ.)
  • Δραστηριότητες σχετικά με τον πολιτισμό, την αναψυχή και τον αθλητισμό

Υποδράση 19.2.2.6 Ενίσχυση επενδύσεων οικοτεχνίας και πολυλειτουργικών αγροκτημάτων με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής. Ενδεικτικά αναφέρονται δραστηριότητες που ενισχύονται και αφορούν ίδρυση/δημιουργία και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων επιχειρήσεων στους τομείς:

  • Δραστηριότητες οικοτεχνίας σύμφωνα με το άρθρο 56 του Ν. 4235/2014 και την ΥΑ 4912/120862/5.11.2015 όπως ισχύει, (όπως κατασκευή προϊόντων δημητριακών, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, γλυκίσματα, επιτραπέζιες ελιές, αποξηραμένα φρούτα, γαλακτοκομικά προϊόντα, παραγωγή σαπουνιών, κ.λπ.).,
  • Δραστηριότητες πολυλειτουργικών αγροκτημάτων σύμφωνα με το άρθρο 52 του Ν. 4235/2014 και την ΚΥΑ 543/34450/24.03.2014 οι οποίες λειτουργούν με έμφαση στις τοπικές παραγωγικές δυνατότητες και διαθέτουν τουλάχιστον α) καλλιεργήσιμη έκταση, β) φυτικό ή ζωικό κεφάλαιο και γ) χώρο εστίασης ή δυνατότητα εκπαίδευσης ή δυνατότητα επίδειξης και παρακολούθησης της παραγωγικής διαδικασίας ή οικοτεχνικής μεταποίησης.

Υποδράση 19.2.6.2 Επενδύσεις σε δασοκομικές τεχνολογίες και στην επεξεργασία, κινητοποίηση και εμπορία δασικών προϊόντων Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει ενέργειες που σχετίζονται με: επενδύσεις σε δασοκομικές τεχνολογίες, οι οποίες εφαρμόζονται στην επεξεργασία, διακίνηση και εμπορία δασικών προϊόντων, αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία τους. Στις επενδύσεις αυτές συγκαταλέγεται κάθε επένδυση που σχετίζεται με την ανάπτυξη και οργάνωση της επεξεργασίας και εμπορίας δασικών προϊόντων, μέχρι το στάδιο της βιομηχανικής μεταποίησης. Μπορεί να περιλαμβάνουν επενδύσεις σε μηχανήματα και εξοπλισμό υλοτομίας, αποκλάδωσης, αποφλοίωσης, πελέκησης, σχίσης, κορμοτεμαχισμού, ξήρανσης και αποθήκευσης ξυλείας, συμπεριλαμβανομένης και της παραγωγής πρώτης ύλης/υλικών για παραγωγή ενέργειας
Υποδράση 19.2.7.2 Ανάπτυξη νέων προϊόντων, πρακτικών, διεργασιών και τεχνολογιών στον τομέα των τροφίμων και της δασοπονίας. Στην παρούσα δράση ενδεικτικά προβλέπονται ενέργειες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, πρακτικών, διεργασιών και τεχνολογιών στους τομείς της γεωργίας, των τροφίμων και της δασοπονίας. Σε κάθε περίπτωση ένας τουλάχιστον από τους συνεργαζόμενους φορείς θα ανήκει στην κατηγορία των ερευνητικών ή πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Η στήριξη παρέχεται ώστε να προωθηθούν οι μορφές συνεργασίας στις οποίες συμμετέχουν τουλάχιστον δύο φορείς.

Ενδεικτικά αναφέρονται ενέργειες:

  • Συνεργασία τοπικών φορέων με ερευνητικό ίδρυμα για την ταυτοποίηση των ποικιλιών και τη δημιουργία φυτωρίου για την εξασφάλιση της διατήρησης της παραγωγής των προϊόντων (ενδεικτικά αναφέρονται ελιά, σύκα, σταφίδα) ή / και εφαρμοσμένη έρευνα βελτίωσης χαρακτηριστικών τοπικών ποικιλιών, καλλιέργειας που προωθεί τον ανταγωνισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο διαχείριση των πόρων
  • Ενέργειες προώθησης των αποτελεσμάτων του επιχειρηματικού σχεδίου
  • Μεταφορά και διάδοση της γνώσης και των αποτελεσμάτων της συνεργασίας σε παραγωγούς – μεταποιητές μέσω ενεργειών κατάρτισης

Υποδράση 19.2.7.3 Συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και τη κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό Στην παρούσα δράση ενδεικτικά προβλέπονται ενέργειες συνεργασίαw μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και την κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών που συνδέονται με τον αγροτουρισμό. Η στήριξη παρέχεται ώστε να προωθηθούν οι μορφές συνεργασίας στις οποίες συμμετέχουν τουλάχιστον δύο φορείς.
Ενδεικτικά αναφέρονται ενέργειες:

  • Δραστηριότητες συνεργασίας δύο τουλάχιστον ιδιωτικών επιχειρήσεων π.χ. Πλατφόρμα ψηφιακής δικτύωσης καταλυμάτων ή/ αι άλλων παράλληλων υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα
  • Κοινή προώθηση προϊόντων για ανάπτυξη εξωστρέφειας διαμόρφωση κοινών μεθόδων εργασίας ή κοινή αξιοποίηση ή χρήση κοινών πόρων που θα δημιουργηθούν επι τούτου.
    Μέλη των εν λόγω συνεργασιών δύναται να είναι κατά περίπτωση μεμονωμένοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι καθώς και λοιποί φορείς του γεωργικού τομέα, οργανώσεις αυτών, έμποροι, ερευνητικοί φορείς, διάφορες περιβαλλοντικές οργανώσεις, μεταποιητικές επιχειρήσεις καθώς και ΜΚΟ με συναφές αντικείμενο. Τα σχήματα θα έχουν νομική οντότητα και θα θεσπίσουν εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας (σύμφωνο συνεργασίας) με διακριτές διαδικασίες, υποχρεώσεις και δικαιώματα καθώς και διαφανείς διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων και τη λειτουργία τους.

από 7/5/2019 έως 23/8/2019 (ώρα 15:00)

Το σύνολο της περιοχής παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος της ΟΤΔ : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α., ήτοι οι κάτωθι Δήμοι της Π.Ε.
Μεσσηνίας:

  • Δήμος Δυτικής Μάνης
  • Δήμος Μεσσήνης
  • Δήμος Οιχαλίας
  • Δήμος Πύλου – Νέστορος
  • Δήμος Τριφυλίας
  • Δήμος Καλαμάτας (εκτός της Καλαμάτας, δηλ. το όριο της εκτός σχεδίου πόλης περιοχής)

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ δραστηριοτήτων στις υποδράσεις αναφέρονται αναλυτικά στο Αρχείο ΙΙ_8 της παρούσας Πρόσκλησης.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, παρουσιάζονται στην Πρόσκληση.

  • Τα ποσοστά ενίσχυσης κυμαίνονται ανάλογα με την υποδράση και αναφέρονται στην Πρόσκληση (βλ. Σχετικά αρχεία).Επιλέξιμες δαπάνες για όλες τις υποδράσεις (εκτός της Υποδράσης 19.2.1.2) συνοπτικά:
    1. Η αγορά, η κατασκευή ή βελτίωση ακινήτου.
    2. Αγορά, (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς και εγκατάστασης) εξοπλισμού και ο εξοπλισμός εργαστηρίων
    3. Αγορά καινούργιων οχημάτων και συγκεκριμένα: i) Οχημάτων μεταφοράς προϊόντων ii) Μέσων εσωτερικής μεταφοράς που καλύπτουν τις ανάγκες της επένδυσης.
    4. Απόκτηση πιστοποιητικών διασφάλισης ποιότητας,
    5. Δαπάνες εξοπλισμού επιχείρησης, όπως αγορά fax, τηλεφωνικών εγκαταστάσεων, δικτύων ενδοεπικοινωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικών, περιφερειακών μηχανημάτων και φωτοτυπικών.
    6. Δαπάνες συστημάτων ασφαλείας εγκαταστάσεων, συστημάτων πυροσβεστικής προστασίας εγκαταστάσεων.
    7. Γενικές δαπάνες συνδεόμενες με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της μονάδας, όπως αμοιβές αρχιτεκτόνων, μηχανικών και συμβούλων, αμοιβές για συμβουλές σχετικά με την περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για μελέτες σκοπιμότητας.
    8. Δαπάνες όπως απόκτηση ή ανάπτυξη λογισμικού και αποκτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αδειών, δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, δημιουργία αναγνωρίσιμου σήματος (ετικέτας) του προϊόντος, έρευνα αγοράς για τη διαμόρφωση της εικόνας του προϊόντος (συσκευασία, σήμανση).
    9. Δαπάνες προβολής, όπως ιστοσελίδα, έντυπα, διαφήμιση και συμμετοχή σε εκθέσεις
    10. Δαπάνες σύνδεσης με Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας (ΟΚΩ) όπως ενδεικτικά ΔΕΗ, ύδρευση, αποχέτευση, τηλεφωνοδότηση κλπ., εντός των ορίων του οικοπέδου.
    11. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά παντός κινδύνου
    12. Αμοιβές προσωπικού συμπεριλαμβανομένων των επιβαρύνσεων της κοινωνικής ασφάλισης.

    Ειδικά για την Υποδράση 19.2.1.2 οι επιλέξιμες δαπάνες είναι αποκλειστικά:

    • δαπάνες διοργάνωσης και εκτέλεσης ενεργειών μεταφοράς γνώσεων, ενημέρωσης και επίδειξης
    • τα οδοιπορικά, οι δαπάνες διαμονής και οι ημερήσιες δαπάνες των συμμετεχόντων, καθώς και οι δαπάνες αντικατάστασης των γεωργών στην εκμετάλλευση.

    Αναλυτικά οι επιλέξιμες δαπάνες αναφέρονται στην Πρόσκληση (βλ. Σχετικά αρχεία).

2019/08/23 15:00:00
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία  της Openmind στο 2610 34 34 94 (10 γραμμές) και ένας εξειδικευμένος μας σύμβουλος θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα.
Δείτε εδώ την Πρόσκληση
Προηγούμενο άρθρο Leader Λάρισας
Επόμενο άρθρο Leader Χίου

openmind

Σχετικά άρθρα από Σχετικές Κατηγορίες

Leader νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας

Leader νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας

Leader Αχαΐας

Leader Αχαΐας

Leader Έβρου

Leader Έβρου

Leader Ζακύνθου

Leader Ζακύνθου

Leader Χαλκιδικής

Leader Χαλκιδικής

Leader Χίου

Leader Χίου

Leader Νήσων Αττικής

Leader Νήσων Αττικής

Leader Φθιώτιδας

Leader Φθιώτιδας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • 1. Ενεργά ΕΣΠΑ
  • 2. Αναμενόμενα ΕΣΠΑ
  • 3. Τελευταία Νέα
  • 4. Δάνεια
  • 5. Υπηρεσίες
  • 6. Ανενεργά ΕΣΠΑ
  • 7. Ανενεργά Leader
  • Αναπτυξιακός Νόμος 2022
  • Έργα
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Αύγουστος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« Ιούλ    

Χρονολόγιο

No posts where found

Banner

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιχορηγούμενα Προγράμματα

Επιχορηγούμενα Προγράμματα

29 Δεκεμβρίου 2020
Business Plan

Business Plan

29 Νοεμβρίου 2020
Marketing Plan

Marketing Plan

4 Οκτωβρίου 2020
Πιστοποίηση Covid Shield TÜV AUSTRIA

Πιστοποίηση Covid Shield TÜV AUSTRIA

8 Ιουνίου 2020
Online Marketing

Online Marketing

6 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • 1. Ενεργά ΕΣΠΑ
  • 2. Αναμενόμενα ΕΣΠΑ
  • 3. Τελευταία Νέα
  • 4. Δάνεια
  • 5. Υπηρεσίες
  • 6. Ανενεργά ΕΣΠΑ
  • 7. Ανενεργά Leader
  • Αναπτυξιακός Νόμος 2022
  • Έργα

Social

Banner
Banner
Banner

Νέα Των επιδοτήσεων

Αρκετά προγράμματα επιδότησης «ανοίγουν»  για 1 ή 2 μήνες ενώ υπάρχουν και τα προγράμματα που τρέχουν με αυστηρή σειρά προτεραιότητας και κλείνουν μέσα σε μερικές ώρες ή ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610 34.34.94 (10 γραμμές) ή περάστε από τα γραφεία της Openmind στην Πάτρα, Μιαούλη 21 & Ρήγα Φεραίου.

qr_openmind

Scan για καταχώρηση των στοιχείων της Openmind στο κινητό σου.

openmind-rss

RSS – Τα τελευταία Νέα των Επιδοτήσεων

 

© 2022 Copyright Openmind Consulting. All Rights reserved.
Designed by Openmind

Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική προσωπικών δεδομένων
Close Window

Loading, Please Wait!

This may take a second or two. Loading, Please Wait!