Πολιτική προσωπικών δεδομένων

Για την βελτίωση του παρόντος διαδικτυακού τόπου διατηρούμε μη προσωπικά στατιστικά στοιχεία.

Για την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη καθώς και για την καταγραφή διαφόρων ενεργειών και στατιστικών χρησιμοποιούμε cookies. Δεν παρέχουμε άλλο τρόπο ενημέρωσης ή διαγραφής των στοιχείων (πχ με επικοινωνία μαζί μας) γιατί τα στοιχεία που κρατούνται είναι μη προσωπικά και δεν υπάρχει τρόπος να βρούμε ποια στοιχεία αφορούν τον υπολογιστή σας αν μας πείτε απλά το όνομα σας, το τηλέφωνο σας ή το e-mail σας.

Συλλογή μη προσωπικών δεδομένων από τρίτες εταιρείες.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον διαδικτυακό μας τόπο, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων (ανεξάρτητων από εμάς) διαφημιστικών εταιρειών για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό. Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν στοιχεία (δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο αριθμός τηλεφώνου σας) σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν αλλά και σε άλλους ιστοτόπους, προκειμένου να σας προσφέρουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Η εταιρεία που παρέχει διαφημίσεις αυτή τη στιγμή σε αυτό τον ιστότοπο είναι η Google. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά και για τις επιλογές που έχετε ώστε αυτά τα στοιχεία να μην χρησιμοποιηθούν από τη Google κάντε κλικ εδώ.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η εταιρία με την επωνυμία OPENMIND GROUP ΕΠΕ η οποία εδρεύει στην Πάτρα ( Μιαούλη 21, ΤΚ 262 23) με ΑΦΜ 999783844 και τηλ. επικοινωνίας 2610 343494

Για την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων πατήστε εδώ
Αρχική