Εξασφάλιση Προσωπικού ΕισοδήματοςΗ Απώλεια Εισοδήματος αποτελεί μια συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη στα Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την οποία εξασφαλίζετε την εύρυθμη διαχείριση των υποχρεώσεών σας και της οικογενείας σας σε περίπτωση αδυναμίας σας για εργασία λόγω ανικανότητας από ατύχημα ή και από ασθένεια, αφού σας αναπληρώνεται το απολεσθέν εισόδημά σας.

Απευθύνεται σε κάθε ενήλικα 18-55 ετών που εργάζεται και επιθυμεί ακόμη και σε ενδεχόμενη προσωρινή ανικανότητά του για εργασία , να εξασφαλίσει το ημερομίσθιό του, καθώς και σε κάθε αυτοαπασχολούμενο, έμπορο, εργάτη, οδηγό ταξί κ.λπ. Επίσης, απευθύνεται και στον μισθωτό και τον επιχειρηματία ( αφού η ανάγκη κάλυψής τους θα είναι έντονη στην περίπτωση σοβαρότερης πρόσκαιρης ανικανότητας που θα οδηγήσει σε πολύμηνη απουσία από την εργασία τους).

Επιλέγοντας αυτήν την κάλυψη εξασφαλίζετε τα εξής οφέλη:


•  Καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης για τις ημέρες αποχής από την εργασία σας, λόγω προσωρινής ή μόνιμης ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια.
•  Κάλυψη Προσωπικού Ατυχήματος.Κάλυψη των εξόδων σας και του εισοδήματός σας σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψετε απο την εργασία σας για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα (Έξοδα Νοσηλίας, θεραπεία και αγωγή, Κάλυψη των πάγιων υποχρεώσεών σας κλπ).7 Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε την κάλυψη της "Προστασία Προσωπικού Εισοδήματος"


1. Αναπλήρωση του εισοδήματός σας.
2. Ευελιξία. Έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια γκάμα 17 διαφορετικών συνδυασμών που παρέχει η Εθνική Ασφαλιστική και οι οποίες σίγουρα θα καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
3 .Δυνατότητα επιλογής κάλυψης από την 1η ημέρα της αδυναμίας για εργασία.
4. Δυνατότητα κάλυψης του μισθωτού και του επιχειρηματία ακόμα και σε περίπτωση πολύμηνης απουσίας του από την εργασία.
5. Παροχή ενός κεφαλαίου που εσείς ορίζετε, εάν από οποιαδήποτε αιτία προκληθεί διαρκής ολική ανικανότητα για εργασία.
6. Ευελιξία στην επιλογή του επιθυμητού ύψους του κεφαλαίου ασφάλισης.
7. Διαφοροποίηση ασφαλίστρου. Καταβολή δίκαιου ασφαλίστρου ανάλογα με την επαγγελματική κατηγορία που ανήκετε.
8 .Διατήρηση σταθερού ασφαλίστρου.
9. Δυνατότητα συνδυασμού της κάλυψης με ένα Βασικό Πρόγραμμα Ζωής & Προστασίας, καθώς και με ένα Αποταμιευτικό, ή Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα.
Δείτε εδώ τα Νέα TV Spot της
Εθνικής Ασφαλιστικής.
Τελευταία Νέα
ΜΕΝU
SOCIAL
TV Spot "Openmind Group"
Μιαούλη 21 Πάτρα
Τηλ.:
2610 3434403
Kιν.: 6936 123456
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Design by Openmind | Copyright © 2018 Openmind Group| All Rights reserved | e-mail: info@open-mind.gr | www.open-mind.gr

Όροι χρήσης | Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική προσωπικών δεδομένων
Με το κύρος και τη σιγουριά της Εθνικής Ασφαλιστικής