online marketing
Ο Όμιλος

To Openmind Group είναι όμιλος εταιριών που δραστηριοποιείται σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προμηθειών από το 2000.
Δημιουργώντας συνεργασίες και στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες διεθνείς και εγχώριες εταιρείες, ο όμιλος Openmind κατέχει κυρίαρχες θέσεις στους τομείς όπου δραστηριοποιείται.
Ο όμιλος Openmind παρέχει:
Πλήρη Διαφημιστική επικοινωνία, εξειδικευμένες συμβουλευτικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, οικονομοτεχνικές μελέτες έργων και ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις.
επιδοτήσεις
Openmind Consulting

Εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων και οργανισμών εξειδικευμένη στην μελέτη και εκπόνηση αναπτυξιακών και επιδοτούμενων προγραμμάτων για όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Η Openmind επίσης παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO, HACCP κτλ)  Επίσης εξειδικεύεται στον έλεγχο και την πιστοποίηση των επενδυτικών έργων επιχειρήσεων στα πλαίσια του Γ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ για λογαριασμό δημόσιων φορέων και τραπεζών και μεγάλων εταιριών όπως της Eurobank, PROBANK, Συνεταιριστική τράπεζα Λαμίας, Ευρωσύμβουλοι ΑΕ κα. Η Openmind είναι από τους βασικούς συνεργάτες της Eurobank στην υποστήριξη και υλοποίηση του προγράμματος
Εξοικονόμηση κατ οίκον.

Με πιστοποίηση ISO 9001:2008 για την κορυφαία ποιότητα εργασιών.
Openmind Advertising
(Πιστοποιημένος Συνεργάτης Google | Mέλος του CIA Medianetwork Hellas / MEC)
H πιο γνωστή διαφημιστική εταιρία της Δυτικής Ελλάδος με τμήματα στην Αθήνα και στην Πάτρα, Εξειδικευμένου Δημιουργικού, Media (Τοπικών και Πανελλήνιων), Branding Προϊόντων, Δημοσιότητας και Δημοσίων Σχέσεων και παραγωγής διαφημιστικού υλικού. Η Openmind Advertising είναι Επίσημος Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google (
Google Partner
με ΚΩΔ.Αρ. 8364054449) για 9 χώρες του κόσμου (Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Κύπρος) και απόλυτα εξειδικευμένη στην διαφήμιση μέσω διαδικτύου αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία για προβολή στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ακόμα χώρες του κόσμου.
Με πιστοποίηση ISO 9001:2008 για την κορυφαία ποιότητα εργασιών.
online marketing
εξοικονομηση ενεργειασ
Openenergy Hellas

H OpenEnergy Hellas, θυγατρική του ομίλου Open Mind Group, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εμπορική και τεχνική εταιρεία, με δραστηριότητα στον ενεργειακό τομέα. Εξειδικεύεται στην μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση Συστημάτων Φωτοβολταϊκών και ΑΠΕ, στην προμήθεια και εγκατάσταση Αντλιών θερμότητας, καθώς και στην πιστοποιημένη μελέτη και εγκατάσταση Συστημάτων Θερμομόνωσης.

Με πιστοποίηση ISO 9001:2008 εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα και υλικών και εργασιών για επαγγελματίες και ιδιώτες.
Busads

H εξειδικευμένη εταιρία στην διαφήμιση στα αστικά λεωφορεία Πατρών και άλλων πόλεων.
Η εταιρία που εγγυάται την δυναμική προβολή των διαφημιζομένων πελατών της με τα πιο υψηλά αποτελέσματα ανταπόκρισης σε σχέση με τα συμβατικά μέσα προβολής.
διαφημίσεις λεοφωρείων
Openenergy Biogas
H νέα εταιρία του ομίλου που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2013 με σκοπό την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής βιοαερίου από αγροτικές πρώτες ύλες που ήδη εξασφάλισε άδεια εγκατάστασης και άδεια πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος προερχόμενου από
αγροτική βιομάζα
.
Η πιο πράσινη και πρωτοποριακή επένδυση του ομίλου που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στις νέες ενεργειακές εξελίξεις στην Ευρώπη.
city.gr
OpenCity
H εταιρία OpenCity αποτελεί το όχημα για την είσοδο του ομίλου Openmind στην διαδικτυακή αγορά των διαδραστικών εφαρμογών με χρήση On line χαρτών.Η OpenCity λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την
διαδικτυακή εφαρμογή
City.gr | H πόλη On Line για υπολογιστές και κινητά. H πλατφόρμα City.gr, αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου Openmind, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες για την καθημερινότητα και το «ευ ζην» των κατοίκων η των επισκεπτών της πόλης τους, να αναρτήσουν το μήνυμά τους ή την προσφορά τους πάνω στον χάρτη της Google και ταυτόχρονα, οι χρήστες να το βλέπουν Online - σε πραγματικό χρόνο ανοίγοντας απλώς την εφαρμογή στο κινητό, στο Tablet ή στον υπολογιστή τους. Το Project City φιλοδοξεί ξεκινώντας πιλοτικά από την Ελλάδα να εξαπλωθεί στις μεγάλες πόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Back
Next
O P E N M I N D  G R O U P
Εγγραφή στο Newsletter
Επικοινωνία
Αρχική